Start Novinky Nejnovější novinky Motokárový závod Plzeň 2016

Motokárový závod Plzeň 2016

V sobotu 30.ledna se sešli kartcrossoví jezdci na motokárovém závodě v Kartaréně v Plzni. P2 racing team v čele s panem Františkem Povolným uspořádal a finančně zajistili  tuto akci, za což mu patří velké poděkování.

Dorazili téměř všichni jezdci KartCross MASCOM cupu, včetně nováčků i navrátilců. Závodu se zúčastnili i někteří mechanici a členové týmů. Celý večer panovala výborná nálada a všichni se parádně bavili.  Závodilo se nejen na motokárové trati, ale i na profesionálním simulátoru , na kterém se jela krátka šotolinová RZ. Nejlepší časy dosažené na motokárové dráze a simulátoru se sčítaly a celkovým vítězem se stal Petr Doležal následován  Tomášem Faladou (mechanik) a Honzou Kunešem. Další pořadí: 4. Vlasta Burian, 5. Lukáš Wudy, 6. Jakub Povolný, 7. Sláva Ducháček, 8. Beneš, 9. Meila, 10. Jakub Mrvka …..  Mezi oceněnými byl i náš jediný zahraniční účastník Matija Rakovec, který přijel až ze Slovinska.  Pohár obdržel nejen nejstarší účastník závodu, kterým byl  Tomáš Gomzjakov st., ale i nejmladší pilot Rakovec ml. .

Součástí večera bylo i casino s ruletou a taktéž výborný raut, kde se jezdci mohli zdárně posilnit do dalších jízd.

Všem zúčastněným se akce moc líbila, pochvalu dostali všichni jezdci i od provozovatele trati  za naprosto bezproblémový průběh celého klání. Takže ještě jednou velké díky panu Povolnému za výborný nápad  jak si zpestřit „zimní spánek“, který se povedl skvěle dotáhnou do konce.